Kurssit

Kursseilla kaikki soittaa

Musakursseilla järjestetään yksityis- ja ryhmäopetusta. Kurssien pääpaino on kansanmusiikilla, mutta soitteita opetellaan monipuolisesti myös muista tyylilajeista. Kaiken ikäiset soittajat lapsista ikäihmisiin voivat tulla mukaan kursseille kartuttamaan ohjelmistoaan ja yhteissoittotaitoaan ammattitaitoisen opettajan johdolla. Valitse mieleisesi kurssipaketit ja tule mukaan nauttimaan svengaavasta musiikista, hyvästä seurasta ja rennosta meiningistä!

Pitkät perinteet

Musakursseja on järjestetty jo 1990-luvulta saakka, silloin aikanaan Miehikkälän pelimannipäivien yhteydessä ja nyttemmin omana kurssitapahtumanaan. Tapahtuman vankasta suosiosta kertoo se, että suuri osa osallistujista tulee uudelleen kursseille seuraavana vuonna. Myös ensikertalaiset ovat aina viihtyneet mainiosti mukana porukassa.


Muskarit

Muskarissa lauletaan, leikitään ja opetellaan soiton alkeita. Mukaan pääsevät pienimmätkin vauvat.

Lue lisää >

Yhteissoitto

Soittaminen porukassa on parasta! Soitinryhmissä ja orkestereissa hiotaan yhteissoittoa, ja osallistua voi melkein millä soittimella tahansa.

Lue lisää >

Yksityistunnit

Omalle soittotunnille voivat tulla sekä vasta-alkajat että pidemmälle ehtineet soittajat – niin lapset kuin aikuisetkin. Opetus tehdään oppilaan mukaan.

Lue lisää >

Yöleiri

Yöleirillä harjoitellaan iltasoittoja ja improvisaatiota sekä tietysti viihdytään soittokavereiden kanssa!

Lue lisää >